Magazine 3/4

Magazine 3/4

Verschijnt in week 26
Header afbeelding

Trial Dag 1 - 2018

Ook in ons jubileumjaar organiseren we weer de uitdagende Trialcompetitie. Vier variërende evenementen waarin je jouw offroad skills en die van jouw auto kan tonen. Een spannende competitie, maar wel één waar je met iedere Land Rover aan mee kan doen. Je auto hoeft dus niet uitgerust te zijn als Off Road Challenge monster.

Dit jaar organiseren we 4 evenementen op 4 verschillende terreinen. Je kan er voor kiezen om aan alle edities deel te nemen, maar het is ook mogelijk om je in te schrijven voor één of meerdere evenementen.

Per dag hebben we een dagwinnaar per categorie en aan het einde van het seizoen ook een competitiewinnaar per categorie.

De evenementen

De trailevenementen vinden plaats op:

  • 18 maart 2018, gelijktijdig met de 4×4 Vakantiebeurs in Loon op Zand;
  • 1 juli 2018 in Vasse. De dag ervoor, zaterdag 30 juni, is er een alternatief programma met een clubborrel en een overnachting. Deze dag is niet verplicht.
  • 23 september 2018 in Veldhoven.
  • 28 oktober 2018, afsluitende NachtTrial in Spaarnwoude.

Inschrijven

Je schrijft je in per auto, ook al staat er (1 persoon) bij de inschrijving onderaan bij het totaal!

Wanneer je inschrijft is dat voor alléén dit evenementen en ding je mee naar de dagoverwinning! Het hele jaar meedoen? Schrijf je dan in voor de competitie. Deze vindt je terug in de agenda! Dit kan tot 3 dagen voor het eerste evenement.

Voor deelname van dit evenement kunnen slechts 30 auto’s nog ‘los’ meedoen. Schrijf je dus snel in, want VOL = VOL!! Inschrijven kan tot 3 dagen voor het evenement.

Trial Commissie commissie
Locatie

Loon op Zand - Experience Island - Baan achter de Plakken 1, 5175 NP Loon op Zand, Nederland

Startdatum

zondag 18 maart 2018 09:00 uur

Inschrijving gesloten