Magazine 6

Magazine 6

Verschijnt in week 49
Header afbeelding

Najaarsrit - 2018 - Kop in het zand!

Met je kop in het zand? Dat kan tijdens de nachtrit die we op 10 november 2018 organiseren. De rit vindt plaats in de omgeving van Eindhoven. Deelname is uitsluitend mogelijk voor LRCH leden en hun gezin.

We starten de avond met een kopje koffie en sluiten na terugkeer af met een drankje en wat lekkers. Tegen betaling bij de uitbater kun je daar meer drankjes van maken.

De route gaat aan de hand van een bolletje-pijltje road book voor ongeveer 60% over onverharde wegen en brengt je onder andere langs een stukje cultureel erfgoed.

Het start- en eindpunt is gelijk en overnachten in eigen tent, vouwwagen of caravan is mogelijk. Wil je dat, geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Je krijgt circa één week van te voren de informatie om te kunnen reserveren op de camping. Overnachten kost ongeveer 25 EUR per inschrijving en moet ter plaatse aan de campingeigenaar worden voldaan.

Deze rit is aangemeld voor de Evenementenregeling van de Belastingdienst.

Deelnemers ontvangen een week voor aanvang voor het evenement een email met de verdere gegevens zoals de aanvangstijd en de startlocatie.

Inschrijven kan uitsluitend online tot en met zondag 4 november. Daarna kunnen, in verband met de voorbereidingen, geen aanmeldingen meer plaatsvinden.

 

All Road Commissie commissie
Locatie

Nederland - Omgeving Eindhoven

Startdatum

zaterdag 10 november 2018 20:00 uur

Inschrijving gesloten