Magazine 6

Magazine 6

Verschijnt in week 49
Header afbeelding

Ladies Day - 2018 - Mix and Mud

Op zondag 10 juni wordt de jaarlijkse Ladies Day georganiseerd. Deze dag is exclusief bedoeld voor LaRo Ladies die terreinrijden eens willen proberen of al enige ervaring hebben. Dit alles zonder goedbedoelde ‘toeziende’ ogen van de eigen manlief.

Het evenement staat open voor damesleden of damespartners van LRCH leden. Moeders, zussen, dochters of vriendinnen zijn van harte welkom als introducee. Voor kinderen jonger dan 14 jaar is deze dag niet geschikt.

De Ladies Day begint met een warm onthaal bestaande uit koffie, thee en wat lekkers.

Het dagprogramma bestaat verder uit twee onderdelen, waarbij de deelneemsters in twee groepen worden gesplitst. De ene groep start met terreinrijden onder begeleiding van instructeurs over het gevarieerde terrein van ActionPlanet. Tegelijkertijd gaat de andere groep zich verdiepen in het maken van alcoholvrije cocktails met bijhorende hapjes.

Halverwege het programma wordt een lunch aangeboden. Na de lunch wisselen de twee groepen van programma. De dag eindigt tenslotte op dezelfde locatie waarbij afsluitend nog wat kan worden nagepraat met een drankje en een hapje.

Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 3 juni 2018.

All Road Commissie commissie
Locatie

ActionPlanet Spaarnwoude

Startdatum

zondag 10 juni 2018 10:00 uur

Bekijk het verslag