Magazine 2019 - 05

Magazine 2019 - 05

Verschijnt in week 42
Header afbeelding

LRCH Special - Direction de la France!

Vanwege het bereiken van de maximale capaciteit is de inschrijving gesloten. Informeer bij de All Road Commissie naar de wachtlijst.

In navolging van het zeer geslaagde evenement in Zweden in 2017,  staat voor onze leden ook in 2019 weer een LRCH special op het programma.

Dit jaar gaan we naar Zuid West Frankrijk. We slaan ons kamp op in het departement Gers in de regio Midi-Pyrénées. Dit ligt ongeveer midden tussen Bordeaux en Pau. Dit gebied wordt wel het Toscane van Frankrijk genoemd. Van maandag 7 tot en met vrijdagochtend 11 oktober strijken wij neer op een mooie camping met alle gewenste faciliteiten, zoals goed sanitair. Verder kun je een duik nemen in het eigen zwembad. In de periode dat wij daar zijn, is de temperatuur doorgaans iets boven de 20 graden!

Het is mogelijk om tegen meerprijs, langer op de camping te verblijven, zowel in het eigen kampeermiddel of in een chalet. Chalets worden, zolang de voorraad strekt, voor LRCH tot eind april gereserveerd gehouden.

De chalets kunnen worden gehuurd voor 2 of meer personen. Afhankelijk van het type variëren de meerprijs-tarieven van EUR 123 tot EUR 183 voor het gehele evenement. Het is ook mogelijk om op dagbasis meer dagen bij te boeken. Heb je interesse, geef dit bij de aanmelding aan, dan nemen we na inschrijving contact op.

De volgende programmaonderdelen zijn onder andere te verwachten:

  • Franse welkomstborrel
  • Greenlaning onder leiding van lokale gidsen
  • Bolletje/Pijltje route
  • Franse BBQ avond
  • Verrassingsactiviteiten
  • Keuze uit lokale bezienswaardigheden

Door de gemaakte keuze van de programmadagen is het goed mogelijk om binnen een week zowel de heen- als terugreis te doen. De afstand tot de camping bedraagt, vanaf Utrecht, omstreeks 1.200 km. Door de centrale ligging van de camping is het evenement goed te combineren met een reisje naar Spanje (Barcelona 450 km), de Pyreneeën (120 km), Andorra (300 km), een bezoek aan Lourdes (90 km) of de Franse kust (Biarritz 130 km).

Het aantal plekken is beperkt, dus wacht niet te lang met aanmelden. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op.

 

All Road Commissie commissie
Locatie

Zuid West Frankrijk, departement Gers (ca. 1.200 km van Utrecht)

Startdatum

maandag 07 oktober 2019 14:00 uur

Bekijk het verslag