Magazine 05 - 2023

Magazine 05 - 2023

Verschijnt in week 39
Header afbeelding

Boek Land Rover Kompas | Aanschaf tweedehands Land Rover

Te mooi om waar te zijn…?

De vraag naar meerdehands Land Rovers is groot. Geen wonder ook, want de Land Rover is een iconische auto met veelal een hoge aaibaarheidsfactor. En waar vraag is, komt aanbod.
Een marktwerkingsprincipe waar in de basis niks mis mee is, maar wat te doen als je op zoek bent naar een auto; je budget wellicht net iets onder de limiet is die je voor jouw wensdroom kunt spenderen en je dan ineens euforisch de auto van jouw keuze voor een welhaast té laag bedrag voorbij ziet komen in de zoekactie?
Wij kunnen niet anders dan adviseren om je goed voor te bereiden op de aankoop die in aantocht is.
Een Land Rover is immers een auto die een lange historie kent, maar ook nog heel lang mee kan….in veel gevallen. Juist daarom is het goed om te weten waar je op moet letten als je op zoek gaat. Orienteer je ook een in de online koerslijsten (bijvoorbeeld ANWB) en kijk ook eens op de website van de BOVAG. Beraad je ook altijd op een aankoopkeuring. Op de website van de ANWB lees je ook meer over dit onderwerp.

De Land Rover Club Holland brengt leden bij elkaar, maar helpt ook om je te behoeden voor een verkeerde investering. Zowel voor leden als niet-leden!
Sinds enige tijd hebben wij zelf een handig boekje in omloop met nuttige informatie voor de aanschaf van een meerdehands Land Rover.

LET OP!
Er zijn 2 uitgaven beschikbaar!

De 1e uitgave is de originele uitgave en handelt over:
Land Rover Series modellen (ook Santana)
Defender t/m TD5
Discovery 1 & 2
Freelander 1
Range Rovers t/m model P38A.

In dit boek wordt tot in finesses beschreven waar de tops en flops zitten van de diverse modellen. Wat zijn de verschillen van de typen in een bepaalde range, waar moet je specifiek op letten bij aanschaf of, liever nog, de proefrit en waar doe je beter aan: een benzine of toch de diesel uit een bepaalde periode.
Samensteller Rob Dekker maakt je wegwijs in de wereld van de Land- en Range Rovers.

Uitgave is voorzien van vele foto’s en technische informatie.
Full color uitgave.
Prijs 1e uitgave € 14,50 inclusief verzendkosten

.

Ben je op zoek naar informatie omtrent latere modellen als Defender Td4, Discovery 3 of 4, Freelander 2 óf Range Rover Evoque?
Kies dan voor de 2e, geheel herziene uitgave.

Deze geheel herziene uitgave behandelt alle Land Rover Series modellen, Defender t/m TD4, Discovery 1 t/m 4, Freelander 1 en 2, Range Rover Evoque en Range Rovers t/m model P38A.
In dit boek wordt tot in finesses beschreven waar de tops en flops zitten van de diverse modellen. De verschillen van de typen in een bepaalde range, waar moet je specifiek op letten bij aanschaf of, liever nog, de proefrit en waar doe je beter aan: een benzine of toch de diesel uit een bepaalde periode. Zeer veel van de Series informatie is ook van toepassing op Santana’s.
Samensteller Rob Dekker maakt je wegwijs in de wereld van de Land- en Range Rovers.

Uitgave is voorzien van vele foto’s en technische informatie.
Full colour uitgave.
Prijs herziene uitgave € 19,50 (inclusief verzendkosten)

 

Let op: de LRCH Clubshop is geen professionele webwinkel, maar wordt gerund door vrijwilligers. Vóór 12 uur besteld is waarschijnlijk dezelfde week in huis 😉 

pagina’s uit het boekje

pagina’s uit het boekje

pagina’s uit het boekje

Bestuur commissie
Locatie

NB: De op deze pagina genoemde 'evenement-data' is fictief en speelt geen rol bij het bestellen en uitleveren.

Startdatum

dinsdag 31 december 2024 07:00 uur

Einddatum

dinsdag 31 december 2024 00:00 uur

Inschrijven

Inschrijven

Meedoen aan dit evenement?

Meld je eenvoudig aan
Totale kosten 14,50

Het Land Rover Kompas | 1e uitgave
inclusief verzending
€ 14,50

Het Land Rover Kompas | Herziene uitgave
inclusief verzending:
EUR 19,50

Ben je lid?