Magazine 2019 - 04

Magazine 2019 - 04

Verschijnt in week 34

4D Challenge - 4e Editie 2020

Met als thema The Next Level gaat op woensdag 20 mei 2020 de 4e editie van start. De finish vindt plaats op zaterdag 23 mei 2020. Zoals de traditie wil, zijn zowel de start- als de eindlocatie nog een verrassing.

Neem voor het inschrijven de onderstaande aandachtspunten goed door.

Belangrijk!

  • Het totale inschrijfgeld bedraagt EUR 800. Dit bedrag wordt in 2 termijnen in rekening gebracht. Je betaalt direct EUR 400 online. Voor de tweede termijn ontvang je in januari 2020 een factuur.
  • Breng je als deelnemend team van de vierde editie in 2020 een volledig nieuw team aan, waarvan geen der leden eerder heeft meegedaan, ontvang je een bonuskorting ter waarde van EUR 50.
  • Om aan de 4D Challenge te kunnen deelnemen moet één van beide teamleden lid van LRCH zijn. Is dat niet het geval, wordt eenmalig een toeslag in rekening gebracht van EUR 75. Voor dit bedrag wordt de teamcaptain lid voor het clubjaar 2020 en ontvangt een clubpas en 6x het LRCH magazine.
  • Restitutie van de eerste termijn is niet mogelijk (ook niet bij latere afmelding).
  • Neem kennis van de Algemene Voorwaarden LRCH 4D Challenge 2019.02
  • Het wedstrijdreglement ontvang je in 2020 bij de Kick Off.

Na aanmelding ontvang je van ons een korte bevestiging per e-mail.

Ongeveer 2 maanden voor de 4D Challenge nemen we voor de verdere gegevens contact met je op. Je krijgt dan ook een uitnodiging voor de Kick Off. Tijdens die bijeenkomst worden alle deelnemende teams nader geïnformeerd. Ook zal een aantal workshops worden gehouden ter optimalisatie van je voorbereidingen.

Tip bij het invullen van het deelnameformulier

In het formulier, worden na een aantal algemene teamgegevens, eerst de persoonlijke gegevens van je teamgenoot gevraagd, die van de Land Rover en daarna jouw gegevens als LRCH lid en team captain. Zorg dat je de (adres) gegevens van je teampartner en de Land Rover onder handbereik hebt. Het beantwoorden van de vragen vergt ongeveer 5 minuten. 

Mocht je vragen, aarzel niet om contact op te nemen.

English

4D Challenge commissie
Locatie

Nederland en omringende landen.

Startdatum

woensdag 20 mei 2020 06:00 uur

Einddatum

zaterdag 23 mei 2020 20:00 uur

Inschrijven

Inschrijven

Meedoen aan dit evenement?

Meld je eenvoudig aan
Totale kosten 400,-
  • Het totale inschrijfgeld bedraagt EUR 800. Dit bedrag wordt in 2 termijnen in rekening gebracht. Je betaalt direct EUR 400 online. Voor de tweede termijn ontvang je in januari 2020 een factuur.
  • Na het voltooien van de aanmelding en het uitvoeren van de betaling van de eerste termijn, ontvang je na enkele minuten een e-mail ter bevestiging. Check hiervoor eventueel de prullenbak of spambox.

Ben je lid?