Magazine 3/4

Magazine 3/4

Verschijnt in week 26
Header afbeelding

LRCH 30YRS Festival

For English please click here.

Het 30 jarig jubileum van de Land Rover Club Holland, LRCH 30YRS Festival, wordt een groot feest voor alle Land Rover fans.

We creëren geweldige camping op een plek waar u normaal nooit terecht kunt! Het kampeerterrein is ‘base camp’. Hier kun je chillen en hier wordt ook de jubileumparty gehouden. Deze tijdelijke camping is ongeveer 10 autominuten verwijderd van één van de grootste militaire oefenterreinen van Nederland. Daar gaat een belangrijk aantal van de jubileumactiviteiten plaatsvinden.

Op vrijdag kun je aankomen en je tent of caravan een fijn plekje geven. Je hoeft die dag in principe niet zelf te koken, want wij bieden dan het ultieme Land Rover Food Truck Festival! Uitsluitend Land Rovers met eten en drinken. Dat zie je nergens anders!

Uiteraard staat veel Land Rover rijden garant staat voor een paar dagen met veel plezier! Er zijn off road tracks en wellicht een kleine trialcompetitie. En dat alles tussen de tankbanen. Vanzelfsprekend zijn er ook diverse all road items, want in Drenthe kun je green lanen!

De kinderen hoeven zich ook niet te vervelen. We bieden hen een grootse speelplaats en een flink aantal activiteiten waar ze dol op zijn! Dus kom en geniet, samen met de hele familie en vrienden van dit geweldige evenement van de Land Rover Club Holland!

Wil je meer informatie over dit unieke festival voor alle Land Rover rijders (ook niet leden van LRCH zijn van harte welkom)

Lees de veel gestelde vragen (FAQ’s)

Volg ons op de 30Years Facebook pagina

Kijk op de speciale website www.lrch30yrs.nl

 

30 Years Team commissie
Locatie

Eursingerlaan 4, Havelte Nederland - 52° 45' 56.3256

Startdatum

vrijdag 18 mei 2018 15:00 uur

Einddatum

maandag 21 mei 2018 15:00 uur

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven header

Meedoen aan dit evenement?

Meld je eenvoudig aan
Totale kosten 40,-

Het 30 jarig jubileum is ook toegankelijk voor niet leden van de Land Rover Club Holland. De toegangskosten per volwassene bedragen in dit geval EUR 60,00 en per kind EUR 30,00.

Fully Booked

Sorry, but we are fully booked for international participants. You can sent an e-mail and we will put you on our waiting list. Might there be a cancellation from one of the international participants we will allow new subscribers in order of received entries for the waiting list.

For festival information in English please click here.

Ben je lid?