Magazine 2021 - 02

Magazine 2021 - 02

Verschijnt in week 16
Header afbeelding

4D - Geschiedenis

Land Rover Club Holland organiseert sinds 2014 elke twee jaar de LRCH 4D Challenge. De eerste editie speelde zich volledig af in Nederland. In 2016 zijn, onder de naam Second Time Around, ook letterlijk de grenzen verlegd. Via België, Frankrijk en Duitsland vindt tenslotte de finish in Nederland plaats. In 2018 wordt onder de naam 3rd Edition naast Nederland en België ook Luxemburg aangedaan. De finish vindt dan plaats in Duitsland.

Videoverslagen

Van de drie eerdere edities zijn prachtige videorapportages samengesteld. Deze zijn te vinden op het YouTube kanaal van Land Rover Club Holland. Deze beelden zijn een mooie herinnering voor de deelnemers en geven ook een goede impressie voor belangstellenden die zich oriënteren op deelname.

LRCH Magazine

Van de drie eerdere edities, is een uitgebreid verslag verschenen in het Magazine van de Land Rover Club Holland. Deze verslagen kun je hier lezen en/of downloaden:

Fotoboek 3rd Edition

Van de 3rd Edition in 2018 is een prachtig fotoboek gemaakt. Het boek kun je online bestellen voor een bedrag van EUR 55,00 inclusief de verzendkosten.

Volgende editie in 2021

De vierde editie wordt in 2021 georganiseerd van 12 tot en met 15 mei, met als thema, The Next Level.

Contact en social Media