Off Road

Bikkelweekend 2018!

Klaar om grenzen te verleggen (letterlijk en figuurlijk)..??

Offroad evenement

Offroad evenement

Paasweekend

Offroad evenement

Offroad Heerde WIJZIGING naar 13 januari!!

Traditioneel is het eerste offroad evenement van het nieuwe jaar op de motorcrossbaan te Heerde.
Zo ook 2018.

Pinksterweekend Bertrix

Pinkster evenement in de ArdennenNa een uitstap vorig jaar naar Frankrijk zijn we nu weer terug op het gezellige 4x4 terrein nabij het plaatje Bertrix.

Sneeuwwit Bikkelweekend 2017

Het is koud, er ligt sneeuw, het waait en er schijnt soms een waterig zonnetje door de wolken: bikkelweekendweer.

Winterpret in Heerde

Januari is volgens de LRCH traditie een dagje Heerde. De motorcross baan is in de maanden december en januari helemaal ingericht voor 4x4 activiteiten.

Verrassende Offroad in Meppen

Verrassende Offroad locatie in Meppen.Het was een totaal nieuwe locatie voor iedereen. Net iets over de grens bij het Drentse Emmen ligt Fun-Park Meppen.

Offroad evenement Meppen

Zondag 19 november zijn we voor de tweede maal te gast bij Funpark Meppen in Duitsland. Niet alleen een succes vanwege de immense koeltoren waar je in kan rijden voor een prachtige foto!

Bikkelweekend Havelte

Gaan jullie de uitdaging  met ons aan?We nodigen jullie allen uit voor het 9e Bikkelweekend.

Off road in Weeze

tekst: Floor ten Brink, foto's: Floor ten Brink en Onno KuijkenEen nieuw terrein!

File en veel ruimte in Landsard

 verslag en foto's: Floor ten BrinkElk off-roadterrein heeft zijn eigen karakter en charme. Zo ook Landsard bij Veldhoven. Het is bosrijk, dus veel weggetjes tussen de bomen door.

Verslag Offroad dag Oirschot

Oirschot 2015 weer een succes Vorig jaar was de LRCH voor het eerst te gast bij Defensie op het militaire terrein in Oirschot.  Dat was een succesvol evenement. In meerdere opzichten.

Winnend team Bikkelweekend

Bikkels in Havelte

De Bikkels in spe verzamelen zaterdagochtend 21 februari op het terrein van Defensie in Havelte.

Hoor de wind waait door de bomen

De ‘code geel’ vanwege de harde wind schrikt Landroverrijders natuurlijk niet af om 10 januari in Heerde de modder op te zoeken.

Serious Request 2014

Tijdens de LRCH Extreme Team Trophy is er een verloting gehouden onder de toeschouwers. De opbrengst van deze loterij zou naar het goede doel gaan.Hiervoor is dit jaar Serious Request gekozen.

Water worstelen in Markelo.

Het dagevenement in Markelo 2014 zal de boeken ingaan als een uitermate nat evenement. De Offroad Commissie heeft gelukkig op zaterdag nog droog kunnen uitzetten.

Teams Extreme Team Trophy

En de winnaar is.... Team SWAD! Van harte gefeliciteerd heren. 

Verslag Pinksterweekend

Het Pinksterweekend in Bertrix was in één woord geweldig! Gezellige mensen, een leuk offroad terrein en prachtig weer.

Verslag Paasweekend

Het was weer een feest tijdens het Paasweekend in het Duitse Fürstenau. Er waren ruim 200 auto's in geschreven voor dit weekend.

Verslag Bikkelweekend Havelterberg

Het Bikkelweekend in Havelterberg zit er weer op. De Bikkels van 2014 zijn bekend.Het weekend op het militaire oefenterrein had een stormachtig verloop.

Verslag Offroad dag Heerde

Het was modder, modder en nog eens modder. Zo zal het eerste evenement van 2014 van de LRCH de boeken in gaan.Gelukkig hebben ruim 160 leden ervan genoten.

Verslag Offroad dag Markelo

Het was de Offroad commissie gelukt om een nieuw terrein te vinden.Er was toestemming van de motorcross club en de gemeente Markelo om een parcour uit te zetten op de crossbaan.

Verslag Offroad dag Landsard

Iedereen heeft weer kunnen genieten van het, door de Offroad commissie, uitgezette parcours op de Landsard. Door de regen van afgelopen week was het bosrijke terrein behoorlijk nat.

Verslag vanuit de keuken

Bikkelweekend 2013.Wat was het mooi op de weg op zaterdag 16 en zondag 17 februari: anders gezegd: het Bikkelweekend, verslag vanuit de keuken.Na een voorbereidingstijd van enkele maanden, waarin w

Victoria 'to the rescue'

Verslag: het laatste offroad evenement van 2012

Het Laatste offroad evenement van 2012En voor je het weet zit het seizoen er alweer op en heb ik alweer vijf evenementen  meegedraaid als nieuw lid van de off-road commissie en wat heb ik genoten.E

Pinksterweekend Bertrix verslag

Off-road terrein Bertrix stond in opperste paraatheid voor de 80 Laro's met berijders die tijdens de Pinksterdagen zich even heerlijk konden uitleven.

Paasweekend te Furstenau

April doet wat het wil … maar wat was het een prachtig weekend!

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin