Offroad evenement Bant

Datum: 
zondag, 16. juli 2017 - 10:00 to 16:00

Bant Noordoostpolder 16 juli 2017

 

Hoe vaak zijn wij als LRCH benaderd door een wethouder met de vraag of we niet eens bij hem in de gemeente kunnen offroad rijden??? Volgens mij nog nooit. 

Een uitgelezen kans die wij als Off Road Commissie van de LRCH met beide handen aannemen. De korte versie is als volgt: er wordt dichtbij het offroad terrein een Military (paarden evenement) georganiseerd en of wij daar op de zaterdag, naast het voorbereiden van ons eigen evenement, ook daar aan mee willen werken om het geheel tot een mooier en groter evenement te tillen. Ook de Dutch Land Rover Register is dezelfde vraag gesteld en we gaan gezamenlijk op de zaterdag uitzetten en ook op de zondag is er een gezamenlijk Offroad evenement.

In de voorbereiding zijn we met 4 man een rondje wezen rijden op de locatie: wethouder, LRCH, Register, Boswachter. En iedereen is enthousiast!!! De bewuste wethouder is overigens zelf ook Land Rover liefhebber en heeft een Discovery 3 en een 88, u begrijpt nu zijn vraag… En waarom de LRCH en het Register? Welnu: van beide clubs weet hij dat de rijstijl en gedragscode past bij de recreatie plannen binnen deze gemeente. Een dikke pluim voor onze leden!!!

We rijden zondag in een zandafgraving en de Off Road commissie zal er voor zorgen dat er voor iedere type Land Rover een mooi parcours ligt.

U kunt terecht met uw: Freelander, 88, 109, 101, Defender 90, 110 , 130, Discovery, Discovery sport, Range Rover Sport, Velar, Evoque. Iedereen is van harte Welkom.

De beroemde LRCH tent zal aanwezig zijn met de nog beroemdere catering…   

We nodigen u dan ook van harte uit om op zondag 16 juli 2017 naar Bant te komen en daar een dag heerlijk in het zand te spelen.

Er kan vanaf 10.00 uur gereden worden en om 16.00 uur ruimen we het terrein weer leeg. Rijden kan zonder inschrijving en is uitsluitend bedoeld voor leden van de LRCH die met een Land Rover het terrein ingaan.


Route beschrijving :

Vanuit het noorden :
Neem de A6 richting Emmeloord
Afslag nr 16  Bant
Einde afslag linksaf, snelweg oversteken
1e weg  linksaf  (Schoterweg)
Na +/- 1500mtr Linksaf  (LRCH borden)
U volgt nu het onverharde pad richting het terrein


Vanuit het zuiden :
Neem de A6 richting Joure
Afslag nr 16 Bant
Einde afslag rechtsaf
1e weg linksaf (Schoterweg)
Na +/- 1500 mtr linksaf (LRCH borden)
U volgt nu het onverharde pad richting het terrein
 

     

Land Rover Club Holland

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ...

 

Gebruikerslogin