Ladies Day 2017, inschrijving gesloten

Datum: 
zaterdag, 25. maart 2017 - 9:00

Zaterdag 25 maart 2017 is het zover en organiseert de LRCH de ondertussen befaamde  Ladies Day!Deze dag gaan we ons vermaken in Valburg bij Omnivents.De dag begint met een kopje koffie, thee en een zoete tafel. Voor de activiteiten zal de groep worden opgesplitst. Eén helft van de groep gaat met de eigen auto een halve dag het uitdagende offroad terrein van Omnivents in alwaar we verschillende proeven zullen uitzetten van verschillende moeilijkheidsgraad. Naast deze leuke middag of ochtend in de LandRover zijn er nog twee stoere activiteiten voor de andere helft van de dag:Voor de echte daredevils is er het highrope parcours.

En voor dames die liever met beide benen op de grond blijven is er een erg leuke behendigheidsactiviteit op vier wielen.

Let op, het highrope parcours is voor Ladies vanaf 14 jaar, voor de andere activiteit is de minimum leeftijd 16. Bij het inschrijven kan uit één van de twee activiteiten gekozen worden.Voor de lunch zal iedereen samenkomen en kan er worden genoten van wat lekkers. De dag zullen wij gezamenlijk eindigen onder het genot van een hapje en een drankje.De Ladies van de LRCH kunnen zich inschrijven via de website, er kunnen maximaal 3 vriendinnen mee. Let op, mochten er meerdere LRCH Ladies in één auto rijden, dan moet dit bij de inschrijving worden aangegeven.              De kosten voor leden zullen € 27,50 bedragen. De kosten voor niet leden zullen € 32,50 zijn. Iedereen die zich inschrijft voor het ledentarief zal zich bij het aanmelden moeten identificeren met een LRCH club pas!Kort voor het evenement zal er een bevestigingsmail worden gestuurd. Hierin zal ook de nodige informatie worden gegeven over de locatie, tijd, route enz.Mochten er dieetwensen ivm allergie e/of dieet zijn vergeet deze dan niet door te geven via allroad@lrch.nl ovv van naam en lidnummer. Voor andere vragen kunt je ook contact opnemen met allroad@lrch.nl.De Belastingdienst heeft de rit officieel erkend, waardoor deze valt onder de Evenementenregeling. Ga na de aanmelding voor deelname door naar de speciale webpagina voor het aanmelden voor de evenementenregeling: http://www.lrch.nl/aanmelden-evenementenregeling-lrch-events

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin