Evenement verslagen

Antwoorden puzzel-nachtrit “Witte Wieven nacht”

Vaderdagrit 2017 doet veel stof opwaaien

De Vaderdagrit gaat dit jaar van America naar Cuijk, grotendeels over onverharde wegen. Het was al heel lang droog geweest en de bovenlaag van veel wegen bestaat op 18 juni uit mul zand.

Pinksterweekend Bertrix

Pinkster evenement in de ArdennenNa een uitstap vorig jaar naar Frankrijk zijn we nu weer terug op het gezellige 4x4 terrein nabij het plaatje Bertrix.

Ladies Day 2017: van hoog tot laag in de zon

tekst: Floor ten Brink, beeld: Floor ten Brink/Paul van der ZwanDe Ladies Day 2017 speelt zich af op het terrein van Watergoed in Valburg.

Sneeuwwit Bikkelweekend 2017

Het is koud, er ligt sneeuw, het waait en er schijnt soms een waterig zonnetje door de wolken: bikkelweekendweer.

Winterpret in Heerde

Januari is volgens de LRCH traditie een dagje Heerde. De motorcross baan is in de maanden december en januari helemaal ingericht voor 4x4 activiteiten.

IJskoningin Kerstrit 2016

 Het laatste evenement van dit jaar zit er weer op. 250 Landrovers en hun 800 “bemanningleden” hebben zondag 11 december kunnen genieten van een heel ander soort route dan vorig jaar.

Verrassende Offroad in Meppen

Verrassende Offroad locatie in Meppen.Het was een totaal nieuwe locatie voor iedereen. Net iets over de grens bij het Drentse Emmen ligt Fun-Park Meppen.

Off road in Weeze

tekst: Floor ten Brink, foto's: Floor ten Brink en Onno KuijkenEen nieuw terrein!

Laro, Luctor et Emergo, LRCH Familiekampeerweekend 2016

 Van vrijdag 9 tot en zondag 11 september werd op Landgoed Twistvliet in Vrouwenpolder het jaarlijkse LRCH Familiekampeerweekend georganiseerd.

Es geht wieder los ...

 Es geht wieder los ...  De twaalfde editie van de Dutch Land Rover Sortout komt eraan!Op zaterdag 3 en zondag 4 september zijn we als vanouds weer welkom bij de Wielewaal in Zeewolde.Natuurlijk zo

File en veel ruimte in Landsard

 verslag en foto's: Floor ten BrinkElk off-roadterrein heeft zijn eigen karakter en charme. Zo ook Landsard bij Veldhoven. Het is bosrijk, dus veel weggetjes tussen de bomen door.

4WD Festival, 4 september 2016

Op 4 september aanstaande organiseert 4WD Magazine de vijfde editie van het 4WD Festival in Oss. Na de successen van de vorige jaren, zal het 4WD Festival dit jaar wederom veel 4x4 vertier bieden.

Vaderdagrit 2016: prachtig poldermodel

 De vaderdagrit 2016 in een notendop: koeien, Land Rovers en molens in het zuiden van het Groene Hart.

Ladies Day 2016: modderige voeten en wielen

tekst: Floor ten Brink, foto's: Paul van der Zwan en Floor ten BrinkZet twee Land Rovers bij elkaar en de motorkap gaat open.

LRCH HUNTING CAPITAL EXPERIENCE, 15, 16 & 17 april, Saint Hubert (Belgïe) mét Land Rover rijden en kamperen op privé landgoed!

Exclusief voor LRCH leden bestaat de mogelijkheid om GRATIS!

Paasweekend Furstenau

Kijk op  www.terrein.nu/Actualiteit/LRCH-Paasweekend-2016 voor een verslag van Martin Brink over ons weekend van

Trial 2016 is begonnen

tekst: Floor ten Brink, foto's: Floor ten Brink en Onno KuijkenOp 13 maart is het trialseizoen geopend: in Loon op Zand was de aftrap.

Bikkelweekend 2016: zon en sneeuw

tekst/fotografie: Floor ten BrinkMet het Bikkelweekend waren we weer te gast bij Defensie in Havelte. Mooi terrein met dichte bossages en open velden.

Kerstrit 2015

verslag: Floor ten Brink, foto's: Paul van der Zwan
Op 13 december verzamelden de deelnemers voor de kerstrit zich bij Omnivents in Valburg.

De X-Treme Team Trophy van LRCH

Wie het helaas heeft moeten missen……………en wie het nog eens wil zien maar dan zonder modder in de ogen, hierbij een film van een geweldig evenement voor deelnemers maar zeker ook de toeschouwers.

Verslag Offroad dag Oirschot

Oirschot 2015 weer een succes Vorig jaar was de LRCH voor het eerst te gast bij Defensie op het militaire terrein in Oirschot.  Dat was een succesvol evenement. In meerdere opzichten.

Off road in Overloon

 [tekst/fotografie: Floor ten Brink]Zondag 18 oktober kwamen er ongeveer 150 Land Rovers naar het (voor ons) nieuwe terrein van de motorsportvereniging in Overloon.

De X-Treme Team Trophy van de LRCH

Algemene overpeinzingen. Iedere keer weer nemen we ons voor als we een evenement bezoeken niet aan het evenement te denken tijdens de reis er naar toe.

Familiekampeerweekend 2015

Binnenkort volgt het verslag.Voor de eerste napret kijk op : https://www.facebook.com/LRCH.NL 

Vaderdagrit 2015: we gaan een grens over

[tekst: Floor ten Brink] [foto’s: Onno Kuijken]De vaderdagrit start bij Natuurmonumenten in Roosendaal.

Freules in de modder

Ruim 100 dames, verdeeld over 42 auto’s, verzamelen zich op zaterdag 16 mei op het terrein van Land Rover Experience in Kerdriel voor de Ladies Day. We worden in twee grote groepen verdeeld.

Voorjaarsrit 2015

Voorjaarsrit 2015Door Hollands Venetië met Italiaanse temperaturen[tekst: Floor ten Brink][foto’s: Onno Kuijken, Floor ten Brink] Op zondag 12 april reden we de voorjaarsrit, in de

Paasweekend in Furstenau

Het was weer heerlijk genieten op het Paasweekend in Furstenau. Een beetje koud ´s nachts, maar dat begint bijna gewoon te worden.

4D Challenge Video!

De 4D Challenge is een vierdaagse competitie door Europa, georganiseerd door de Land Rover Club Holland. Het afgelopen jaar is het een groot succes geweest.

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin