Land Rover Club Holland

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover. De club die in 1987 werd opgericht, telt inmiddels ruim 2.700 leden.Het bestuur wordt bijgestaan door ondermeer een technische commissie, evenementen commissie, communicatieteam en een clubavonden commissie. Verder is er de clubshop waar voor aantrekkelijke prijzen tal van accessoires zijn te verkrijgen zoals boeken, T-shirts en dvd’s.

Doel van de LRCH is zowel eigenaren van een Land Rover (Defender, Discovery, Freelander en Range Rover hierbij inbegrepen), als mensen die er (nog) geen bezitten doch het merk een warm hart toedragen, zoveel mogelijk te laten genieten van de zeer bijzondere eigenschappen van deze auto’s.De club tracht dit te bereiken door ondermeer het organiseren van een maandelijkse clubavond, waarbij in een ontspannen sfeer informatie wordt gegeven en lezingen worden gehouden over de meest uiteenlopende onderwerpen.Technische onderwerpen, maar ook reisverslagen en andere wetenswaardigheden zijn te vinden in het LRCH magazine dat tweemaandelijks verschijnt.Binnen de technische commissie is veel kennis voorhanden over aankoop, onderhoud en reparatie van de Land Rover. Voorts worden door de LRCH regelmatig terrein-evenementen en puzzelritten georganiseerd, voor zowel de beginnende- als ook voor de meer ervaren rijders.

 

Contact opnemen met de Commissies

 Ben je ingelogd? Neem direct contact op: ga naar de Commissie; klik op het tab "Contact", vul het formulier in en klik op bericht versturen. Heb je nog geen account? Neem contact op via het contact formulier (http://lrch.nl/contact); selecteer de gewenste Commissie onder categorie, vul het formulier in, klik op bericht versturen. 

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin