All Road

Antwoorden puzzel-nachtrit “Witte Wieven nacht”

Vaderdagrit 2017 doet veel stof opwaaien

De Vaderdagrit gaat dit jaar van America naar Cuijk, grotendeels over onverharde wegen. Het was al heel lang droog geweest en de bovenlaag van veel wegen bestaat op 18 juni uit mul zand.

Ladies Day 2017: van hoog tot laag in de zon

tekst: Floor ten Brink, beeld: Floor ten Brink/Paul van der ZwanDe Ladies Day 2017 speelt zich af op het terrein van Watergoed in Valburg.

IJskoningin Kerstrit 2016

 Het laatste evenement van dit jaar zit er weer op. 250 Landrovers en hun 800 “bemanningleden” hebben zondag 11 december kunnen genieten van een heel ander soort route dan vorig jaar.

Laro, Luctor et Emergo, LRCH Familiekampeerweekend 2016

 Van vrijdag 9 tot en zondag 11 september werd op Landgoed Twistvliet in Vrouwenpolder het jaarlijkse LRCH Familiekampeerweekend georganiseerd.

Vaderdagrit 2016: prachtig poldermodel

 De vaderdagrit 2016 in een notendop: koeien, Land Rovers en molens in het zuiden van het Groene Hart.

Ladies Day 2016: modderige voeten en wielen

tekst: Floor ten Brink, foto's: Paul van der Zwan en Floor ten BrinkZet twee Land Rovers bij elkaar en de motorkap gaat open.

Voorjaarsrit 2015

Voorjaarsrit 2015Door Hollands Venetië met Italiaanse temperaturen[tekst: Floor ten Brink][foto’s: Onno Kuijken, Floor ten Brink] Op zondag 12 april reden we de voorjaarsrit, in de

Verslag Allroad kampeerweekend 2014

In het weekend van 19 t/m 21 september vond het jaarlijkse familiekampeerweekend plaats. Dit jaar waren we te gast in het mooie Brabant, op Streekpark Klein Oisterwijk in Oisterwijk.

Lady's day 2014 - Team 4 Het winnende team

Vrouwen en auto's...

Op 6 april verzamelden ongeveer 100 vrouwen in 43 Land Rovers zich bij The Lodge in de Beekse Bergen voor de Ladies Day. Dit jaar was het weer een dag voor de stoerdere dames.

Verslag: familieweekend

Familiekampeerweekend 2013 (13 t/m 15 september 2013)Zon, Regen en Zon

Kerstrit en Kerstgedachte

Door het voortijdig beëindigen van de Kerstrit was er veel catering materiaal over. De reden hiervoor was natuurlijk uitermate triest.

Verslag: Comfortweekend 2012

Al in de vroege morgen zag je van heinde en verre de Land Rovers komen aanrijden. Het comfort weekend 2012 was begonnen. 

Kampeerweekend 2012 verslag

Kampeer weekend Epen;“Tussen heuvels en dalen”

Het kampeerweekend 2012 werd georganiseerd dichtbij het zuidelijkste puntje van Nederland. Al gauw werd duidelijk waarom dit weekend “Tussen heuvels en dalen” gedoopt is. Het uitzicht vanaf het kampeerterrein Oosterberg het dal in was geweldig en de heuvels hebben we later in het weekeind zowel per landrover als te voet bedwongen.

Stoere meiden ladies day zeer geslaagd!

Een ladies day zoals nooit eerder beleefd! Op 21 april is het evenement terrein van Beekse Bergen omgetoverd tot één groot avontuur voor stoere dames.

Bikkelweekend 2012 LRCH

EXTREEM Bikkelweekend 11 & 12 februari 2012

De zwervers worden al dagen van straat afgehaald en verplicht om binnen te slapen en de echt  “Land Rover Bikkels’’ gaan 2 dagen bikkelen in de vrieskou!  De rest van het verhaal is te lezen in de

Verslag Kerstrit 2011 "Cuby's Christmas"

De kerstrit was ongeveer 70% off-road en liep door het noordoostelijke deel van het prachtige Drenthe.De basis van route was uitgezet door Edward van Vught en Harry Tieleman.

Leden van de Allroad Commissie

Erwin ter Riet Allroad commissie lid
Herman Prust Allroad commissie lid
Jan Willem Cleijpool Voorzitter All Road Commissie
Michel Arendsen Allroad commissie lid
Paul van der Zwan Allroad Commissie lid
Raymond Versloot AllRoad Commissie
Roelof Soeteman Lid Allroad Commissie
Roger Bastiaens lid Allroad commissie, coordinator Supportteam, moderator LRCH forum

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin