Wat is de LRCH 4D Challenge?

  De 4D Challenge is een vierdaagse competitie, die sinds 2014 elke 2 jaar wordt georganiseerd in Nederland en aangrenzende landen door de Land Rover Club Holland. De derde editie wordt gehouden van 20 tot en met 23 juni 2018.

  Tijdens dit uitdagende evenement staan twee pijlers centraal: de Land Rover en persoonlijk fysieke vermogen. Het programma omvat onder andere de volgende elementen:

  • Survival runs: lange afstanden gecombineerd met het overwinnen van verschillende zware hindernissen
  • Kanoraces: met een speciale opdrachten onderweg
  • Mountainbiken: op afwisselende parcoursen
  • Land Rover trials: waarbij je wordt getest op rij- en navigatievaardigheden
  • Specials: hersenkrakers en groepsopdrachten

  Elke dag word je als deelnemer verrast door de organisatie die voor je doorzettingsvermogen telkens een nieuwe uitdaging heeft. Na de vier dagen zal één team de winnaar zijn.

  Voor wie is de 4D Challenge bedoeld?

  De 4D Challenge is bedoeld voor teams van twee personen die in het bezit zijn van een Land Rover en waarvan tenminste één persoon, lid is of wordt van de Land Rover Club Holland. De Challenge is geschikt voor elk type Land Rover. De auto hoeft niet over een lier of modderbanden te beschikken;het gaat om rijvaardigheid, navigatie en manoevreren. Het team moet laten zien de auto onder controle te hebben om punten te vergaren.

  Je beschikt over een goede conditie en kan zeker 10 KM hardlopen en gemakkelijk 40 KM fietsen op een moutainbike. Verder ben je geoefend zwemmer. 

  Ook buitenlandse teams kunnen deelnemen aan de 4D Challenge.

  Hoe kun je inschrijven of meer informatie ontvangen?

  Neem voor meer informatie contact met ons op.

  Inschrijven is alleen online mogelijk via deze website.